Magazin > VIP
1925 ogledov

Nina Osenar: Toliko stane voziček za njenega sina

nina osenar mediaspeed
Na kaj je bila pri nakupu otroškega vozička pozorna Nina Osenar.

Nina Osenar, ki danes praznuje 34. let, je pred nekaj dnevi povila dečka, že marca pa je svojim sledilcem na družabnem omrežju razkrila, v kakšnem vozičku bo užival njen prvorojenec. ,

Voditeljica in vaditeljica joge je bila pri nakupu najbolj pozorna na materiale, ki so bili uporabljeni pri izdelavi. "Ko sem raziskala kakšne ocene imajo različni modeli raznih znamk, sem bila povsem razočarana, če ne celo osupla nad tem, iz kakšnih materialov so vozički narejeni. Nevarne snovi so našli vsepovsod, celo prekoračene količine kemikalij, ki so zdravju izjemno škodljive!“ je zapisala.

Temnolaska, ki je v  zvezi z nekdanjim hokejistom Dejanom Kontrecem, se je na koncu odločila za nakup vozička znamke Anex. "Ležišče košare za novorojenčka iz kokosa in organskega bombaža je nežno, mehko in prijetno, poleg tega pa se ogrodje vozička preprosto zloži in je zelo lahko,“ je razložila Osenarjeva.

Voziček, ki ga omenja Nina, je na spletu mogoče kupiti za 549 evrov.

 
Komentarjev 15
  • Boris Odreitz 00:31 16.maj 2017.

    ma je koza zabitas peroksidna smešno kaj se v naši državi dogaja. Pa to je neka pevka ki prej ni drugje tulila kot mv kopalnici beda iod bede !

  • RedOne 17:00 15.maj 2017.

    Žurnal je dost smotan da ne ve, da dela reklamo

  • smejka 15:55 15.maj 2017.

    Marsikdo za ta denar dela cel mesec.Sram jo je lahko, da se hvali s takimi stvarmi.