Magazin > VIP
32352 ogledov

Takšen je odnos med Osenarjevo in Kontrecem po rojstvu sina

Nina Osenar, Dejan Kontrec Saša Despot
Nina Osenar o svoji družinski dinamiki deset mesecev po rojstvu sina.

"Trenutno se mi nikamor ne mudi, neskončno uživam z Marlončkom in se mi zdi ta čas neskončno dragocen. Porodniška se mi sicer izteče maja, vendar mi trenutno nič ne manjka in imam to srečo, da mi ni potrebno nikamor hiteti. Če kakšen projekt, pride, pride. Seveda je voditeljstvo del mojega življenja, to znam, v tem sem dobra, kaj življenje prinese, bomo pa videli …," pravi Nina Osenar.

Otrok naju je še dodatno povezal in Dejana imam vsak dan še rajši, če je to sploh možno. Krasen oče je, zaradi česar sem ga samo še bolj vzljubila.

Pa ima kaj časa, da spremlja "konkurenco"? "Ni časa za televizijo, v tistih prostih minutah, ki jih imam, raje kaj preberem ali pa z možem pogledam kakšen film. Sem si pa seveda ogledala kakšen del The Biggest Looserja, ker me je zanimal ta nov format, tudi znan obraz ima svoj glas je zelo prijazna zabava in Denis Avdić je super. Všeč mi je tudi Bernarda Žarn, se mi zdi zelo načitana voditeljica, pa Jože Robežnik, in Katja Tratnik ter Lili Žagar v oddaji Dan. Pogrešam pa kakšno fajn žensko v večernih terminih."

Je rekla: "Z možem"? Smo kaj preskočili, sta Nina in Dejan Kontrec stopila pred oltar? "Midva sva s tetovažo poročena že tri leta, do konca življenja, to tako je in tako bo ostalo. Na koži še več velja, saj ne gre dol, tako kot s papirja," pove Osenarjeva.

nina osenar | Avtor: osebni arhiv Nine Osenar osebni arhiv Nine Osenar

Pa si z Dejanom ob dojenčku ukradeta kaj trenutkov samo zase? "Čas za naju je sedaj skupen, na srečo ima Dejan tako službo, da lahko dela tudi od doma in je veliko z nama. Veliko smo skupaj, se igramo, Marlon sedaj puza, vsak dan je bolj zabavno. Res se imamo lepo. Otrok naju je še dodatno povezal in Dejana imam vsak dan še rajši, če je to sploh možno. Krasen oče je, zaradi česar sem ga samo še bolj vzljubila. Tudi z njegovima starejšima otrokoma se lepo razumemo in naj se sliši še tako osladno, res moram reči, da imamo lepo družinsko idilo in da je materinstvo lepo in izpolnjujoče. Seveda je tudi naporno in sem utrujena, a če si res zaželiš otroka in jaz sem si ga z Dejanom prav zaželela, se ti nikamor ne mudi in nimaš občutka, da kaj zamujaš. Fino je, tako kot je, utrujenost me ne moti. Srečna sem in zadovoljna," še dodaja.

Komentarjev 3
  • Avatar skeptik
    skeptik 11:57 08.marec 2018.

    A.H.F., nehaj se podpisovati pod te zmazke. Saj vemo, da si ti. Nihče te ne presega v teh neslutenih globinah = beri: kloaki

  • petrica 09:49 08.marec 2018.

    Žal Nina,Kontrec ni moški ki bi bil zvest in zaupanja vreden.Upam da to čimprej spoznaš.

  • rogixl 09:08 08.marec 2018.

    Človek lahko dobi sladkorno.

Sorodne novice