Magazin > Film & Glasba & TV
36055 ogledov

Na našo TV se vrača eden najbolj priljubljenih voditeljskih parov!

Moj dragi zmore, Miha Brajnik, Nina Osenar Planet TV
Se ju še spomnite, ko sta vrsto let vodila priljubljeni šov Moj dragi zmore? Nina Osenar in Miha Brajnik se vračata.

Nina Osenar po vodenju Popevke spet na TV ekranih, a z oddajami, ki jih je posnela že pred leti, vendar so bile pri gledalcih izjemno priljubljene, zato se je Planet TV odločil za predvajanje ponovitev. Ob četrtkih in petkih ob 20. uri se boste na Planetu lahko spet zabavali ob prvi sezoni zabavnega šova Moj dragi zmore, ki sta ga vodila Nina Osenar in Miha Brajnik. Nina in Miha sta v šovu Moj dragi zmore parom pomagala premagovati ovire do glavne nagrade. Zmagovalni par vsake oddaje je domov odnesel kar deset tisoč evrov. 

V šovu Moj dragi zmore bodo štiri ženske kockale z zelo zanimivo valuto: sposobnostmi svojih partnerjev, ki so v zabavnih igrah in izzivih na pravi preizkušnji. Če ženska namreč trdi, da njen dragi zmore opraviti neko nalogo ali premagati določeno oviro, potem mora ta to tudi dokazati. Če izziv uspešno opravi, se število žetonov na računu para poveča za toliko, kolikor je dekle stavilo.

Izzivi v oddaji so različni, dinamični in hkrati dopuščajo, da vsak napove rezultat, čeprav gre za igre in izzive, ki jih moški do zdaj še niso igrali. Ženske stavijo na največ osem posebnih izzivov, moški pa se po najboljših močeh potrudijo upravičiti stavo, kjer so na kocki (dobesedno) njegova samozavest, pogum, spretnost, moč ali vzdržljivost.  

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • sandi76 19:45 01.avgust 2023.

    Kdo je to Nina Osenar ?

  • Ender3 13:21 01.avgust 2023.

    Ta TV sploh ni naša, je v tujem lastništvu, ki jo ne/moramo gledati in plačevati. Treba jo je bojkotirati kadar je to mogoče..Je komercijalna greznica v najslabši obliki..

  • Avatar MK_KING
    MK_KING 12:00 01.avgust 2023.

    kera butla

Sorodne novice