Magazin > VIP
5253 ogledov

Velika vrnitev: Po voditeljski vlogi še ta čast za Nino Osenar

Nina Osenar Jani Ugrin, RTVS
Pet let je nismo videli na televizijskih zaslonih, po vodenju Popevke 2022 pa je sedaj nominirana za naslov Femme fatale 2023.

Naša televizijska voditeljica se je kmalu po rojstvu sina leta 2017 umaknila pred javnostjo. Razlog za to je bila izgorelost, ki je vodila v sindrom hude utrujenosti. Leto in pol je bila večinoma v postelji, odkar se je po osmih mesecih od rojstva sina na družinskem kosilu zrušila in ni imela energije niti za govorjenje. Zanjo je skrbel njen partner Dejan Kontrec in od takrat sta se samo še bolj povezala.

Nina Osenar, ki se je davnega leta 2010 slikala tudi za Playboy, se je v javnosti znova pokazala oktobra leta 2022, ko je na televiziji vodila festival Popevka. Kot smo že pisali, se je na dan Popevke tudi poročila na matičnem uradu v Kamniku in nastopala kar v svoji poročni obleki.

Za Svet24 je povedala, da fatalna ženska zanjo pomeni “polnokrvno ženskost, ki pa je pozitivna, črpa iz ženske nezamenljive čutnosti, dobrega srca in samozavestne moči”. Ta samozavest je zanjo prišla precej pozno, šele, ko je okrevala po težki bolezni v zadnjih petih letih in spoznala, kdo pravzaprav je. Njen vsakodnevni izziv je premagovati samo sebe. 

Poklicali smo jo, a nominacije za Femme fatale ni želela komentirati. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
Sorodne novice