Magazin > VIP
29514 ogledov

Kam so izginili nekdaj priljubljeni TV obrazi?

nina osenar
1/9
Žiga Culiberg/RTVS
Kje so danes priljubljeni voditelji, kot so Stojan Auer, Nina Osenar, Tamara Vonta in drugi?

Nina Osenar se je s tv zaslonov poslovila leta 2016, z oddajo Zaljubljeni v življenje, ki jo je vodila na TV Slovenija, istega leta je postala mama, nato pa jo, vsaj v medijskem svetu, ni bilo več na spregled. Na njenem Instagram profilu, ki je sicer zaprt, gre razbrati, da se danes ukvarja z jogo. 

Gledalci zagotovo niso pozabili Blažke Müller, ki je nekoč vodila priljubljeni oddaji Periskop in Orion. Nekdanja voditeljica je danes doktorica portugalskega jezika in sveže ločena, kot je pred kratkim poročala revija Suzy. Še vedno pa se pogosto rada udeležuje družabnih in kulturnih prireditev. 

Zelo priljubljena voditeljica je nekoč bila tudi Anja Križnik Tomažin. Danes je Tomažinova podjetnica, ki se ukvarja z poslovnimi in javnimi nastopi, organizacijo dogodkov in razvojem v podjetjih. 

Lili Žagar je bila dolga leta stalnica televizijskih zaslonov. Najprej v oddaji Svet, nato številnih resničnostnih šovih, na zadnje pa je na Planet TV vodila popoldansko pogovorno oddajo. Danes ima Lili svoje modno podjetje z unikatnimi in ročno izdelanimi  torbicami iz koruznega ličja. 

Leta 2018 se je po treh desetletjih na TV zaslonih poslovila tudi voditeljica Katja Tratnik, ki je Planetovo popoldansko oddajo vodila izmenično z Lili Žagar, pred tem pa gledalce zbujala z oddajo Dobro jutro na TV Slovenija. 

Medijski mogotec Stojan Auer, ki je v nekoč znano oddajo Poglej in zadeni pripeljal številne svetovne glasbene zvezde, se je v zadnjih letih malce umaknil s soja žarometov, lansko leto je povedal, da ima svoje podjetje, ki se ukvarja z organizacijo prireditev. 

Dolgoletna voditeljica priljubljene informativne oddaje 24ur Tamara Vonta je po koncu televizijske kariere odjadrala v politične vode, bila je poslanka in državna sekretarka.

Saša Einsiedler je danes uspešna predavateljica osebnostne rasti, tako doma kot po svetu. Njena predavanja o samopodobi so zelo priljubljena in obiskana. 

Igralec in voditelj Pavle Ravnohrib je leta 2016 prenehal z vodenjem legendarnega otroškega kviza Male sive celice. Leta 2017 pa smo ga lahko spremljali v Pop TV-jevi seriji Usodno vino.

Komentarjev 2
  • Avatar Lammilera
    Lammilera 00:51 04.maj 2020.

    Si želiš najti žensko za eno noč? Pojdi –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

  • marsal22 17:39 03.maj 2020.

    kam je izginila moja praprababica , ki je bila v mladih letih najlepša daleč naokoli ??!

Sorodne novice