Magazin > VIP
35291 ogledov

Uauu, Marko Potrč in Lili Žagar otrokoma privoščila sanjsko darilo!

Gorske sanje Planet TV
Le kdo si ne bi želel takšnih praznikov?

Prazniki so tudi čas obdarovanj in tako sanjsko darilo sta voditelja Marko Potrč in Lili Žagar privoščila svojima otrokoma. Priredila sta jima pravljični božič v idilični avstrijski zasneženi vasici!

"Božično darilo za najino družinico letos je bil BEL BOŽIČ! In to je naša majhna božična zgodbica. Tudi najina Tilen in Inja sanjata o pravem božiču. Ko moraš po sprehodu med zasneženimi drevesi najprej dobro otresti noge preden vstopiš v hiško. Potem zakurimo v kaminu in se zavijemo v deko, medtem ko zunaj naletava nov sneg. Naša Inja pri svojih šestih letih sploh še ni imela pravega zimskega božiča. In letos smo rekli, da je skrajni čas! Že v začetku jeseni smo zato poiskali pravljično hiško v zimskem kraju. Potem pa smo pisali Božičku za čim več snega in čakali. Ampak, ker imajo stvari v našem življenju očitno večji pomen, če do njih ne pridemo zlahka, smo tudi mi na poti do tega božičnega darila morali preskočiti kakšno oviro. Naš termin je bil sicer, recimo temu iz objektivnih razlogov, načrtovan pred božičnimi dnevi. A je Inja tik pred odhodom zbolela. Prav tukaj vidim prvi majhen božični čudež. Ena izmed hišk se je nepričakovano sprostila in so nam zelo prijazno prišli naproti. Z razumevanjem za majhno punčko, ki si želi doživeti bel božič, so nam termin prestavili tako, da smo lahko bili tam prav za božič," je na Instagramu zapisal Marko in delil nekaj fotografij njihove praznične družinske idile.

Sicer pa je družinica Potrč svežo zgodbo začela že preteklo leto, ko je Lili televizijsko kariero obesila na klin in se lotila lastnega modnega posla. "Ponosno lahko povem, da sem ustvarila kolekcijo torbic iz koruznega ličja in usnja. Združila sem slovensko tradicijo, kulturno dediščino in sodobne trende v en modni kos,“ je razkrila pred kratkim. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Božično darilo za najino družinico letos je bil BEL BOŽIČ! In to je naša majhna božična zgodbica. 🎄 Tudi najina Tilen in Inja sanjata o pravem božiču. Ko moraš po sprehodu med zasneženemi drevesi najprej dobro otresti noge preden vstopiš v hiško. Potem zakurimo v kaminu in se zavijemo v deko, medtem ko zunaj naletava nov sneg. Naša Inja pri svojih šestih letih sploh še ni imela pravega zimskega božiča. In letos smo rekli, da je skrajni čas! Že v začetku jeseni smo zato poiskali pravljično hiško v zimskem kraju. Potem pa smo pisali Božičku za čim več snega in čakali. Ampak, ker imajo stvari v našem življenju očitno večji pomen, če do njih ne pridemo zlahka, smo tudi mi na poti do tega božičnega darila morali preskočiti kakšno oviro. Naš termin je bil sicer, recimo temu iz objektivnih razlogov 😅, načrtovan pred božičnimi dnevi. A je Inja tik pred odhodom zbolela. Prav tukaj vidim prvi majhen božični čudež. Ena izmed hišk se je nepričakovano sprostila in so nam zelo prijazno prišli naproti. Z razumevanjem za majhno punčko, ki si želi doživeti bel božič, so nam termin prestavili tako, da smo lahko bili tam prav za božič! Potem je sledila druga ovira. Majhna smola z našimi »božičnimi sanmi«. Kako prideš v tako zasnežene kraje brez ustreznih »sani«? No, očitno ima Božiček pomočnike tudi v Sloveniji, ker so nam pri premagovanju te ovire pomagali pri @bmwacosmos in nam skupaj z @bmwslovenija posodili takšne sani, da se jih tudi Božiček ne bi branil! Glede na to, da je naša želja po veliki količini snega bila uslišana, je štirikolesni pogon res bil zaželen. Pa ustrezno število jelenčkov (beri konjičkov) tudi. V tem je užival ati, otroka pa zato, ker obožujeta strešno okno v svojem kraljestvu na zadnjih sedežih. In tako smo se, z velikim nasmehom na ustih odpravili v zasneženo deželo. Ko smo prispeli na cilj se je sicer že mračilo, ampak prav to je dalo pravi božični občutek. Imeli večer s sneženjem in zavijanjem zimskega vetra, dobili smo čudovit sončen zimski dan na smučišču in nasploh je bil je čudovit božič! Zato na tem mestu še enkrat hvala vsem »božičnim pomočnikom«! Družina Potrč vam želi super praznične dni in čim več izpolnjenih želja. Mejte se radi!

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

Komentarjev 2
  • diflati 22:52 01.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • MK 12:28 01.januar 2020.

    Kera ogabna promocija za švabska jajca. Žurnal napišite, da gre za plačan EPP. Folk je pa butast k to bere. Ogabno.

Sorodne novice