Magazin > VIP
7410 ogledov

Ta znana Slovenka je sparčkala Lili Žagar in Marka Potrča

Lili Žagar, Marko Potrč Žurnal24 main
Ste vedeli, da je tudi ona zaslužna, da sta danes skupaj?

Lili Žagar je na Instagramu objavila fotografijo, staro deset let, na kateri sta skupaj z Markom Potrčem, pod fotografijo pa je znana stilistka in nekdanja miss Slovenije Metka Albreht pripisala: "Huda sta, sem kar malo važna, da sem bila del vajine zgodbe." Lili ji je na to odpisala, da je bila res ona tista, ki ju je sparčkala.

Metka Albreht | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Metka te ljubezenske zgodbe za naš portal sicer ni želela komentirati, je bil pa malo bolj zgovoren Marko. "Res je, tudi Metka je bila takrat vezni člen. Bila je najina stilistka, opazila je, da sva si všeč in beseda je dala besedo. Sicer sva nato dolgo časa gojila le simpatijo, nisva želela prehitevati, saj sva delala v isti redakciji in nisva želela, da je najina zveza videti kot promocija. Zato sva šla v to zelo premišljeno," je začetke z Lili, ko sta pred več kot desetletjem še oba vodila oddajo Svet na Kanalu A, razkril Potrč. 

Voditelja sta v oblakih še danes, zaročena, družbo pa jima delata tudi sin in hči.

Komentarjev 4
  • perhan63 19:16 13.april 2019.

    bravo ana spet ena tvojih bravur..

  • Avatar Leon
    Leon 17:27 13.april 2019.

    Bolniki na prostosti.....1,2,3

  • Žvižgač 10:19 13.april 2019.

    Zakaj pa potrčko ne napiše kako jo je prvič obrnil in če je bila nedolžna, ko že toliko piše o sebi in pošilja slike v javnost. Tako da pošlje tudi kaj bolj konkretnega ne pa da utrujate s takimi sranji, ...prikaži več da ti gre na bruhanje

Sorodne novice