Magazin > VIP
8363 ogledov

Marko Potrč svetu razkril, kaj si misli o svoji Lili Žagar

Lili Žagar, Marko Potrč Žurnal24 main
Kaj pravite, ali je prava ljubezen videti tako?

Voditelj Marko Potrč se je tudi na 8. marec spomnil svoje partnerke Lili Žagar, prav tako znane voditeljice, in ji namenil ganljiv zapis. 

Marko Potrč Afera Potrč Magazin Potrč sedaj nad Požarja, oglasila se je tudi domnevna žrtev

"Moja Lili je marsikaj. Je lepa, je zabavna, je pametna, je najbolj prisrčna pevka v avtu, je najboljša kuharica na svetu, ko gre za polento s parmezanom in slanino, čufte in prekmursko gibanico v kozarcu, zame je najbolj simpatična Dolenjka s sveže pridobljenim štajerskim pridihom, je oseba, s katero najraje potujem po svetu in še ko se razjezi, me s svojim načinom včasih nasmeji. Predvsem pa je mama najinih otrok in je moja. Moja. Zato ji skoraj vsak dan skuham kavo in priznam, vsakič znova mi je neznansko všeč, ko mi reče, da sem njen najbolj seksi barista, ki ji skuha najboljšo kavo. Zato ji včasih, brez posebnega razloga pošljem “Rad te imam”. No, razlog je ta, da jo res imam. Zato je ona zmeraj prva oseba, ki jo pokličem, ko se mi zgodi kaj pomembnega. In zato jo cenim vsak dan, ne samo danes, na 8. marec. Ampak danes si zasluži takšen poklon in zato ji danes še toliko bolj iskreno želim VSE NAJLEPŠE ZA 8. MAREC, MOJA nr. 1 ŽENA," je na Instagramu zapisal Potrč in zraven priložil kup ljubkih družinskih fotografij.

lili žagar, marko potrč Magazin Znana razsodba Potrču: "Glej ga, pretepač!"

Čudovito, kajne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja Lili je marsikaj. Je lepa, je zabavna, je pametna, je najbolj prisrčna pevka v avtu, je najboljša kuharica na svetu, ko gre za polento s parmezanom in slanino, čufte in prekmursko gibanico v kozarcu, zame je najbolj simpatična dolenjka s sveže pridobljenim štajerskim pridihom, je oseba, s katero najraje potujem po svetu in še ko se razjezi, me s svojim načinom včasih nasmeji. Predvsem pa je mama najinih otrok in je moja. Moja. Zato ji skoraj vsak dan skuham kavo in priznam, vsakič znova mi je neznansko všeč, ko mi reče, da sem njen najbolj seksi barista, ki ji skuha najboljšo kavo. Zato ji včasih, brez posebnega razloga pošljem “Rad te imam”. No, razlog je ta, da jo res imam. Zato je ona zmeraj prva oseba, ki jo pokličem, ko se mi zgodi kaj pomembnega. In zato jo cenim vsak dan, ne samo danes, na 8. marec. Ampak danes si zasluži takšen poklon in zato ji danes še toliko bolj iskreno želim VSE NAJLEPŠE ZA 8. MAREC, MOJA nr. 1 ŽENA! 😘

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

Komentarjev 11
  • Avatar @narhist
    @narhist 19:48 12.marec 2019.

    "Urbi et Orbi" po Potrčevo.

  • janez51 16:33 12.marec 2019.

    pa saj to ni res, avtor, pa koga briga ta nadut parček, ki sta do sedaj za laži dobila velike vsote, medtem, ko mladi študentje za svoje študije, ki so priznane v svetu dobijo prst v tazadnjo! torej, če še ...prikaži več kdaj slišim še boljš NE, za ta dva narcista!

  • maresem 14:42 12.marec 2019.

    Svet je lačen teh mega novic.... AHF, pojdi raje nabirat regrat.

Sorodne novice