Magazin > VIP
13864 ogledov

To danes počne Stojan Auer

Stojan Auer Stojan Auer.
Že sto let ga ni bilo na spregled!

Medijski mogotec Stojan Auer, ki je v nekoč znano oddajo Poglej in zadeni pripeljal številne svetovne glasbene zvezde, se je v zadnjih letih malce umaknil s soja žarometov. Včeraj pa so Slovenske novice poročale, da je Auer del nazornega sveta Snage v Mariboru, kar sicer drži, a to ni njegova glavna okupacija. 

"Res sedim v nadzornem svetu, šest članov nas je, a to ni delo, nisem zaposlen tam. Okoli petkrat na leto imamo sestanek, sejnina pa je mizerna, vse skupaj okoli 100 evrov. Gre bolj za voluntersko funkcijo," je za Žurnal24 pojasnil Auer. Od česa torej danes živi nekoč priljubljeni voditelj? "Imam svoje podjetje, ki se ukvarja z organizacijo prireditev," nam je razkril Auer, ki se mu je mudilo na sestanek, zato kaj več o tem poslu nismo uspeli izvedeti. 

Auer je prokurist podjetja TRI-CEPS, katerega direktorica je njegova žena Karmen. Lani je imelo podjetje 253 tisoč evrov prihodkov, a je ustvarilo manj kot dva tisoč evrov dobička. Kumulativna izguba iz preteklih let sicer znaša 240 tisoč evrov (Ajpes). 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 7
  • marsal 11:49 19.junij 2019.

    Auer je medijski mogotec, tu se ne motijo Že pred leti si je menda " izposodil" studijsko opremo za TV, ki je bila namenjena za propadlo študentsko olimpiado v vrednosti takratnih 10 miljonov nemških mark ! Ne vem, če je ...prikaži veče je ni pozabil vrniti , oziroma je pri njemu zastarala in se amortizirala ! Vprašanje je komu sploh vrniti !?

  • Janez_53 10:55 19.junij 2019.

    Auer je "MEDIJSKI MOGOTEC"??? A se je komu mogoče "sfuzlalo"??? Pa kje dobivate takšen "navdih"?

  • sam50 09:49 19.junij 2019.

    To pa je multi članek. Svetovne zvezde pripeljati za neomejene zneske na račun davkoplačevalcev je pa res dosežek. A ta novinarka je tudi sir jedla ???

Sorodne novice