Magazin > Film & Glasba & TV
157 ogledov

Stojan Auer po 15 letih dobil oddajo

Stojan Auer Mediaspeed.net
Letos mineva že petnajst let, odkar se je Stojan Auer poslovil od nacionalne televizije, zdaj pa je čas za vrnitev. To bo naredil v velikem slogu - na silvestrovo.

A žal moramo že na začetku razočarati vse Stojanove oboževalce, da se priljubljeni voditelj ne vrača za stalno, temveč le za eno noč. Ob polnoči se bo namreč kot Pepelka spet poslovil. "Zaenkrat smo se dogovorili samo za silvestrsko oddajo," nam je pojasnil in razložil, da bo v sodelovanju z RTV-jem pripravil mednarodno parado zvezd, ki je na nacionalni televiziji že dolgo ni bilo. "To bo noč nekih presežkov, ki jih gledalci po mojem mnenju že nekaj časa pogrešajo," pravi priljubjeni voditelj, ki nas je nekoč zabaval z oddajo Poglej in zadeni. "A ni fajn, da bomo končno spet videli prave zvezde na televiziji? Včasih smo bili Slovenci bistveno pred Hrvati in Avstrijci! Za snemanje oddaje so se že najavili tudi hrvaški in avstrijski novinarji, kdaj so pa bili nazadnje pri nas?"

In kdo so te prave zvezde? Stojan več imen ni želel izdati, nam je pa potrdil, da bomo na najdaljšo noč v letu uživali v družbi Bajage, Severine, Jelene Rozga, Nede Ukraden, dueta Tacabro, ki je mednarodno zaslovel s hitom Tacata, skupine Maestro in romunske zvezdnice Inne. Ob tem je še dodal, da med vodenjem ne bo sam, saj si je omislil "simpatično družbo". Ob vprašanju, če bo imel sovoditeljico, pa je le hudomušno pripomnil, da bomo več izvedeli v kratkem.

Komentarjev 4
  • linka 14:49 05.december 2012.

    zdaj bodo še tega "podrepnika" nam za staro leto ponujali...mislim ,da ni 2% ljudi ,ki bi ga sploh gledalo...raje imam ugašnjem TV

  • dd 16:13 01.december 2012.

    Tega človeka smo bili siti na tv, že leta nazaj. Se pozna, da je kriza.

  • boskre 10:30 01.december 2012.

    Si jedu sir? Si dobo sir? Raje gledam ugasnjeno televizijo kot tvojo faco na TV!