Magazin > VIP
36510 ogledov

Tako se je Nina Osenar med Popevko poklonila svojemu "princu"

popevka RTVS
Njena bolezen je bila tema tudi med prenosom Popevke 2022.

Na festivalu Popevka 2022 je slavila Mia Guček s skladbo Nove slike, strokovna komisija je za zmagovalno skladbo okronala Od tu do tam v izvedbi skupine Gedore.

Noč pa ni bila posebna le za zmagovalce, ampak tudi Nino Osenar Kontrec, ki se je po petih letih vrnila na oder. Maja je razkrila, da je zbolela za sindromom kronične utrujenosti in kar dvakrat zrla smrti v oči. Zaradi šibkega zdravja ji je namreč grozila odpoved organov.

V težkih časih ji je ob strani stal oče njenega sina, njen soprog Dejan Kontrec. Da mu je zelo hvaležna, je bilo jasno tudi sinoči, ko je med festivalom večkrat omenila svojega princa.

"Na oder prihaja sodobna Trnuljčica. Za njo je težka življenjska preizkušnja. Kar pet let je nismo videli. Vesel sem, da je okrevala in da je nocoj spet z nami," je Nino napovedal njen sovoditelj Jure Kopušar, ki je lepotici povedal, da je na to noč želel biti njen sanjski princ. "Princ je samo en in jaz ga že imam,« mu je odvrnila Osenar, ki je že prej povedala, da jo je njen princ negoval dolgih pet let. »Princa spoznaš šele v nejevolji. Šele tedaj se moški prelevi v princa," je še dodala.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.