Magazin > VIP
6155 ogledov

Nina Osenar se je vrnila na stara pota

Nina Osenar Dejan Nikolič, RTVS
Spremembe ...

Nine Osenar pet let nismo videli na televizijskih zaslonih, vrnila pa se je v velikem slogu, ko je konec oktobra vodila Popevko 2022 in zapela v duetu s Heleno Blagne. Spomladi je bila celo nominirana za naslov Femme fatale 2023.

Naša televizijska voditeljica in pevka se je kmalu po rojstvu sina leta 2017 umaknila pred javnostjo. Razlog za to je bila izgorelost, ki je vodila v sindrom hude utrujenosti. Leto in pol je bila večinoma v postelji, po tem, ko se je osem mesecev po sinovem rojstvu na družinskem kosilu zrušila in ni imela energije niti za govorjenje. Zanjo je skrbel njen partner Dejan Kontrec in od takrat sta se samo še bolj povezala. Nina, ki se je davnega leta 2010 slikala tudi za Playboy, se je v javnosti znova pokazala oktobra leta 2022, ko je na televiziji vodila festival Popevka. Kot smo že pisali, se je na dan Popevke tudi poročila na matičnem uradu v Kamniku in nastopala kar v svoji poročni obleki.

V javnost se je lansko leto vrnila malce spremenjena, zamenjala je tudi barvo las, in sicer za svetlejši odtenek v oranžni barvi. Nedavno pa smo jo zasledili na družbenih omrežjih v vsem svojem nekdanjem sijaju, ko je bila dolga leta znana kot zapeljiva temnolaska. In spet je prav taka Nina, nasmejana, komunikativna, simpatična temnolaska.

dezurni@styria-media.si

Nina Osenar | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice