Magazin > VIP
16822 ogledov

Nina Osenar pokazala sina, kako lep otrok!

Nina Osenar, Dejan Kontrec Saša Despot
Po več letih molka je zopet aktivna na družbenih omrežjih.

Nina Osenar je srečna, srečna, da je zdrava. Za njo je namreč več let težke bolezni, ko ni bila sposobna vstati niti iz postelje, več o tem TUKAJ. A naša voditeljica in pevka se je uspešno postavila nazaj na noge, se vrnila na TV zaslone, na Instagramu pa deli vse male radosti življenja, ki jih je zadnja leta zamujala.

Nedavno je razkrila, da je po petih letih uživala na morju, na Instagramu pa deli tudi vsakdanje radosti preživljanja časa s sinom, ki gre letos v prvi razred. "Končno sem zdrava in uživam čudovite preprostosti življenja. Svojega sinčka učim rolati," je zapisala prejšnji teden, ta teden pa sta skupaj igrala mini golf. Nina je še razkrila, da za dolge sprehode še nima moči, a da izredno uživa v vožnji s kolesom. Pokazala pa je tudi svojega sina Marlona in ob skupni fotografiji zapisala: Igrava se z avtomobilčki. Delim z vami tudi sliko svojega srčka. Razkrila je še, da je čudovit fantek in prelepa dušica.

Nina pa s sledilci ne deli le družinskih utrinkov, temveč je razkrila, da je napisala knjigo, ki bo izšla oktobra, te dni pa se ukvarja s lektorskimi in tehničnimi popravki. Verjetno bo v njej razkrila tudi težko zdravstveno izkušnjo, ki jo je doletela po rojstvu sina. 

Komentarjev 7
  • stella4 05:19 26.avgust 2023.

    Kako lep otrok in kako krasni lasje. Čisto podoben svoji mamici. Srčkano.

  • Pierre 15:34 23.avgust 2023.

    Neko poženščeno bitje....groza.... pa kaj ji je ?????

  • Majazmaja 14:18 23.avgust 2023.

    Sicer te iskalke pozornosti ne prenesem, ampak hčerkica Marlon(a) je pa res luštkana.

Sorodne novice