Magazin > VIP
15642 ogledov

Nuša Lesar upa, da so posnetek zažgali

nuša lesar Instagram
Kupila je knjigo Nine Osenar in razložila, zakaj.

Voditeljica dnevnoinformativne oddaje na Kanalu A, Nuša Lesar, ki trenutno uživa na porodniškem dopustu, je na Instagramu sporočila, da je kupila knjigo V objemu življenja, ki jo je napisala Nina Osenar Kontrec, ki jo je bolezen za pet let prikovala na posteljo.

Nuša pravi, da Nine ne pozna, njeno delo pa je podprla v znak spoštovanja. "V neko spoštovanje ženski, ki je znala po petih letih težke bolezni najti moč, pogum in priti nazaj povedat svojo zgodbo. Verjamem, da ni lahko govoriti o najnižji točki svojega življenja s širno javnostjo, še posebej, če se dogaja v tako ranljivem obdobju, kot je zgodnje otrokovo življenje. Menim, da če so ljudje pripravljeni deliti svoje izkušnje z nami, nam to lahko zelo pomaga. Kot razumem, tukaj ne gre le za Ninino izpoved, ampak tudi zgodbe strokovnjakov, ki se s takšnimi in podobnimi primeri soočajo v svoji praksi," je povedala in ob tem razkrila zgodbo iz svoje preteklosti, ki je povezana z Nino. 

Ko se je prišla na POP TV dogovarjat o delu zanjo, so jo testirali tudi za vodenje šova Big Brother. "Pred tem ga je vodila Nina Osenar. Preprosto si nisem znala predstavljati, da bi ga lahko vodil še kdo drug, kaj šele jaz. Izkazalo se je, da jaz resnično nisem za tip takšni oddaj," je razkrila in hudomušno pripomnila, da upa, da je posnetek nekdo zažgal. 

Komentarjev 1
  • Ender3 17:48 20.oktober 2023.

    Nije baš svako seno guske...