Magazin
41452 ogledov

Šok! Priljubljeno TV-voditeljico našli mrtvo v stanovanju

Bojana Janković Instagram
Umrla je televizijska voditeljica Bojana Janković, mrtvo so jo našli v njenem stanovanju v Beogradu.

Srbski mediji poročajo, da je v 46. letu starosti umrla televizijska voditeljica Bojana Janković. Voditeljico, ki si je ime ustvarila na prepoznavni srbski televiziji Pink, so včeraj zvečer našli mrtvo v njenem stanovanju v Beogradu, poroča hrvaški portal 24sata.

O smrti je že bilo obveščeno višje tožilstvo v Beogradu, ki je odredilo obdukcijo trupla. Kot poroča Kurir, na telesu ni bilo vidnih znakov nasilja. Bojana je pred leti delala na srbski televiziji Pink, in sicer v oddaji City, pred nekaj leti pa se je umaknila s televizije, še poroča 24sata. V zadnjem času se je posvečala športu, pogostokrat so jo opazili na različnih maratonih.

Nedavno se je razšla s srbskim glasbenikom Ognjenom Jankovićem, članom zasedbe Beogradski sindikat, s katerim je imela dve hčerki. Decembra ji je umrla mama, ki je bila njena velika opora v težkih trenutkih. 

Številni njeni kolegi in prijatelji se od nje poslavljajo na družbenih omrežjih. "Bila si luč, ki je obsijala vsako življenje, ki si se ga dotaknila. Hvala za vsak nasvet, za vsako lepo besedo. Potuj z angeli in naj ti bo zemlja lahka," je zapisala igralka Teodora Bjelica.

dezurni@styria-media.si