Magazin > VIP
8349 ogledov

Bruce Willis: To vam bo zlomilo srce

Bruce Willis Profimedia
S tem je nedvomno dokazal, da ima dobro srce.

Producent Jerry Bruckheimer je za revijo People nedavno povedal, da je bil igralec Bruce Willis na snemanju uspešnice Armagedon leta 1998 tako radodaren, da je za tedensko nagradno igro vsak konec tedna prispeval veliko denarja. S tem je hotel članom ekipe polepšati snemanje. 

“Bruce je tako dober fant,” je povedal Bruckheimer. “Bil je tako radodaren do ekipe. Imeli smo nagradno igro in vedno je prispeval veliko denarja. Člani ekipe so ob koncu tedna dobili veliko denarja, ne glede na to, kdo je zmagal v nagradni igri,” je dodal. Filmska uspešnica Armagedon prikazuje skupino vrtalcev nafte, ki jih zaposluje NASA, da bi poleteli v vesolje in preprečili trčenje ogromnega asteroida na Zemljo. S 553,7 milijona prodanih dolarjev prodanih vstopnic po vsem svetu je bil to najbolj dobičkonosen film leta 1998, piše Variety.

Willis se je zaradi svojega zdravstvenega stanja upokojil leta 2022. Diagnosticirana mu je bila frontotemporalna demenca, zelo redka oblika demence, ki nastane zaradi poškodbe možganov. V njegovem primeru bolezen napreduje zelo hitro, zato se je Bruce popolnoma umaknil iz javnega življenja, da bi čim več časa preživel s svojimi najbližjimi, ki mu stojijo trdno ob strani.

dezurni@styria-media.si