Magazin > VIP
52438 ogledov

Ana Klašnja vsem na očeh poljubila Miha Hercoga

Ana Klašnja instagram
Se med njima kaj plete?

Pretekli konec tedna je ena najbolj znanih primabalerin pri nas, Ana Klašnja, na Instagramu delila simpatični trenutek s pevcem in producentom Miho Hercogom. Na fotografiji, ki je bila posneta na enem izmed dogodkov, mu je na lice pritisnila poljub. 

Za pojasnilo smo poklicali Ano, ki je za Žurnal24 povedala: “Vabljena sem bila na koncert v enega izmed ljubljanskih klubov. Nastopila sem namreč v videospotu Ruska Richija z naslovom ‘Bila si bila’ in ker ta večer Rusko ni mogel nastopiti, je namesto njega nastopil MIha Hercog. Ker je Miha omenil, da sem bila del te prečudovite pesmi, sem mu v zahvalo za sodelovanje namenila poljub. Drugače se sploh ne poznava.”

Rusko Richie je glasbeni sceni znan že skoraj 25 let, a kot je povedal za 24 ur, je ta pesem edina, ki jo je resnično začutil. Pesem je napisal njegov prijatelj Miha Hercog, za spremljevalne vokale pa je poskrbela Saša Lendero. "K sodelovanju sem povabil tudi našo zelo znano balerino Ano Klašnja. Že od samega začetka sem si želel njo, ker sem vedel, da edino ona lahko doda čarobni sijaj plesa v spotu," je za omenjeni medij povedal Rusko.

Pesmi lahko prisluhnete na spodnji povezavi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • ivo5 21:34 25.april 2024.

    Vsi/vse se nastavljajo eden drugemu..na koncu bodo veseli, če jih nekdo od bivših sprejme in sploh povoha. Ubogi oni, ki živijo v utvari lažnega blišča in prepoznavnosti.

  • Avatar jezeran
    jezeran 20:01 25.april 2024.

    Sranje, sem mislil da se mu nastavlja

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 17:50 25.april 2024.

    Za posrat!!! Pa oprostite za vulgarnost.