Magazin > VIP
36674 ogledov

Katastrofa pred hišo znanega Slovenca

brane kastelic Osebni arhiv
Kriv je bil močan veter.

Novinar in publicist Brane Kastelic že leta živi in dela v Angliji, od koder poroča za našo največjo komercialno televizijo Pop TV. Blizu sta mu tudi erotika in umetnost, ki ju združuje v slikarstvu, bralke ženskih revij pa ga poznajo kot odličnega svetovalca, ko pride do ljubezenskih težav. 

Brane je namreč zelo tankočuten, zato nič čudnega, da ga je nedavna naravna nesreča, ki se je zgodila pred njegovo hišo, zelo prizadela. "Skoraj na jok mi je šlo, ko se je zlomilo drevo, ki je veliko let raslo okrog ob vhodu v naš dom, ga tako rekoč objemalo in mu dajalo sredozemski videz. Kriv je bil močan veter. Zlomljeno je blokiralo izstop in vstop v hišo. Kar sem videl, ko sem prišel pred hišo z vrtne strani, je bilo žalostno. Pa še moj stari Mini Cooper je popraskan. Hiša je zdaj videti gola. Golota me ni nikoli motila, a to je drugače. Kar nekaj ur je trajalo, da sem ga sesekljal in spravil v avto, in odpeljal v reciklažni center. Zdaj upam, da bo drevo spet zraslo iz ostankov debla," je zapisal na družbenem omrežju in pokazal fotografije katastrofe, ki se je zgodila pred njegovo hišo v Wimbledonu. 

Komentarjev 4
 • GarBollo001 12:55 24.april 2024.

  Srca se mi trga....

 • Avatar Uroš Fric
  uros8 12:05 24.april 2024.

  Meni gre tudi na jok, ko vidim, kakšne bedarije danes objavljajo t.i. novinarji. Da ne omenjam mojega trpljenja ob prebiranju prijaznih besed njegovih sočustvovalk na družabnem omrežju.

 • andrija 11:32 24.april 2024.

  našim poplavljencem tudi gre na jok skoraj eno leto po poplavah,samo so že pozabljeni ker niso znane osebnosti

Sorodne novice