Magazin > VIP
16071 ogledov

Brane Kastelic je ogorčen in žalosten

scena 09.05.2010, Lucienne Loncina, Brane Kastelic, Branko Cakramis, zirija, odd Boštjan Tacol
Novinar žaluje za Adrio Airways.

Kranjsko okrožno sodišče je že začelo stečajni postopek Adrie Airways. Vodstvo družbe je v ponedeljek zaradi insolventnosti družbe predlagalo stečaj podjetja. Stečaj bo vodil upravitelj Janez Pustatičnik, upniki letalskega prevoznika pa imajo tri mesece časa, da prijavijo svoje terjatve in izločitvene pravice v stečajnem postopku.

potni list, letalska karta Slovenija Kaj storiti, če ste v tujini z Adriino vozovnico

Na žalostno usodo družbe se je odzval tudi novinar Brane Kastelic. "Ogorčen in žalosten zaradi sramotnega po domače rečeno kapitalističnega uničenja AA, s katero sem ogromno preletel in pri kateri sem imel in še imam veliko prijateljic in kar nekaj prijateljev. Veliko sem letel tudi z drugimi, a boljših in bolj fejst stevardes nisem srečal. Moja najdražja Nevenka Bobera, ki je delala pri "Adriji" kar nekaj let, je sinoči tudi zajokala. Zato sem bil še bolj ogorčen in žalosten. Na fotki Nevenka s sodelavkama iz lepih časov, Adrijinih in drugih, ki jim niso dajali pečat gonja za dobičkom in pohlep.“

Komentarjev 2
  • Optimist2019 08:43 03.oktober 2019.

    Ravno doseganje pozitivne ničle ali bogokletnega dobička bi rešilo Adrio Airways pred stečajem. Poslovanje z izgubo vodi samo v stečaj in nateg upnikov ter zaposlenih. Kdaj bo Branko to ugotovil?