Magazin > VIP
280892 ogledov

Našemu pevcu poplavilo hišo

Dejan Krajnc hiša instagram
Nad katastrofalnim dogajanjem v Sloveniji marsikdo nima več besed.

Ponoči marsikdo ni zatisnil očesa. Poljanska Sora tudi v spodnjem toku že poplavlja v večjem obsegu, številne ceste ostajajo zaprte, velika evakuacija je bila v kampu v Termah Čatež, Sava je na območju Brežic že prestopila bregove.

Poplavlja tudi Savinja v Laškem. Naš pevec Dejan Krajnc je objavil fotografije, kako mu je zalilo hišo, voda sega do višine 2 metra. Prosil je tudi, ali je kje kakšno podjetje ali posameznik, ki ima res močne visokotlačne čistilce (vape) in res velike (čim močnejše) razvlažilnike prostora? Naj ga pokličejo na 031 518 870.

 | Avtor:

 | Avtor:

Oglasila se je tudi Rebeka Dremelj z dopusta, ki je rekla, da joka celotna njena družina. Ponudila je štiri ali petčlanski družini, ki je ostala brez vsega in ne ve, kam in kako, da so dobrodošli pri Rebeki in ji pišejo na dremelj.rebeka@gmail.com.

Jan Vaukman je napisal, da nudi pomoč tistim, ki iščejo prenočišče za svoje hišne ljubljenčke in so lahko pri njem doma na suhem in toplem. 

Tudi Brane Kastelic iz Londona je ponudil pomoč, in sicer s slikami, denar bo šel v dobrodelne namene ljudem, ki nujno potrebujejo pomoč.

Spomnimo, da je tudi Hajdi Korošec ostala brez besed, namreč zaprla je svojo trgovino, Jasna Kuljaj pa je bila priča temu, kako v trenutku zaradi dotoka velike količine vode cesta ostane neprevozna.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 14
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:07 08.avgust 2023.

    Sem pa že pred leti govoril,da bi morali sanirati vse vodotoke,pa so rekli da se zbira denar,no in zdaj ga bodo rabili 10x več.Pri nas se mora vse uničit,ene par ljudi umret,potem se pa zrihta vse,da jim

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:04 08.avgust 2023.

    Mu bodo njegovi “pevci“ pomagali,en koncert pa bo hiša zrihtana

  • Kmodri 15:23 06.avgust 2023.

    Kot mnogim!