Magazin > VIP
21835 ogledov

Alya v tujini za las ubežala smrtonosni situaciji

alya joonglaa
Med potovanjem doživela naravno katastrofo …

Alya se te dni mudi v Istanbulu, kjer s svojimi sledilci na Instagramu in Facebooku deli zanimive zgodbe s kratkega potovanja. A žal ni šlo vse po načrtih, pevki jo je namreč močno zagodlo vreme oziroma kar čisto prava naravna katastrofa. Včeraj je namreč razkrila, da je v Istanbulu ubežala viharju, ki je zahteval tudi štiri smrtne žrtve, na desetine ljudi pa je poškodovanih. Zaradi skoraj poplavljenega mesta se je zato naslednji dan raje grela v postelji. 

Alya te dni sicer promovira singel Se živi, ki je preprosto oda življenju in optimizmu, ki je tako značilen za Alyo. Skladbo sta napisala Raay in Marjetka Vovk

Komentarjev 2
  • david193 21:22 19.december 2021.

    In pol se čudimo kako virus najde pot v Slovenijo!! Materno a v sloveniji ni okolja da bi ena Alja ne mogla posnet enga usranga videospota, ki ga itak noben nav gledu. Ni problem če bi blo vse normalno, tko ...prikaži več pa trenutno živimo daleč od normale. Jaz skoraj ne morm v trgovino ta kura pa leta po celem svetu in je s svojim vedenjem odgovorna do ostalih državljanov. Naj pogleda cepilni list ker ji je ravnokar potekel, ker so strokovnjaki skrajšali veljavnost!!

  • porko2 04:36 05.december 2021.

    Doma naj bo. Kako more ta pritlikovka non stop nekaj objavljat o sebi. A jo ni sram? In uredništvo, ki to objavlja!

Sorodne novice