Magazin > VIP
124022 ogledov

To je razlog, da so Jelinčičevi hčerki v Sloveniji zaprta vsa vrata

Zmago Jelinčič vila v Žusterni Saša Despot
“V Sloveniji je nihče ne ceni,” je povedal Jelinčič.

Hči politika Zmaga Jelinčiča Plemenitega, Aleksandra Tisa Jelinčič Plemeniti, že od malih nog dokazuje, da je izredno nadarjena slikarka. Samostojne razstave je v Zagrebu in Beogradu imela že kot osemletna deklica. Po končani Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo jo je pot zanesla v tujino. Vpisala se je na Kraljevo akademijo za likovno umetnost v Antwerpnu. 

Kot pravi Jelinčič, se Aleksandra ne bo vrnila v Slovenijo. Razlog je sledeč: “Tukaj ne bo živela. V Sloveniji je nihče ne ceni. Po mnenju slovenskih strokovnjakov ni bila dovolj dobra, da bi dobila štipendijo. To so po domače rečeno ‘pizde’. To je samo zaradi tega, ker se narobe piše,” je povedal Zmago.

Jelinčič je na 20-letnico izredno ponosen. “Je super hčerka. Pravkar je bila na festivalu mladih talentov iz celega sveta v Rusiji in je 10 dni bivala v Sočiju,” je povedal politik, ki je dodal, da hčerka nadaljuje s predavanji in izpiti ter v okviru učnega načrta obiskuje tudi anatomijo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 28
  • Idioti 06:22 27.april 2024.

    Dej no dej , kaj ne poveš ! Mogoče bo pa uspela kot generalna sekretarka tvoje stranke . Saj ne rečem da bo , sam probat ni greh a ne da res !

  • leonardo 06:57 23.april 2024.

    Ja ko prebiram vaše komentarje mi postane slabo. Koliko zlobe in fovšarije. Kaj ima njegova hčer z vsemi očitki, ki jih nabijate na fotra. Kot oče ni zatajil medtem, ko je mati nesla svoje one v posteljo nekoga, ki bi ...prikaži več ji omogočil še več denarja. Kje je ostala mati, ki bi morala poskrbeti za hčeri. Vsekakor pa je bolj zaveden Slovenec, kot večina na tem forumu. In to mu štejem v dobro, če je že povsod drugod zajebal.

  • Avatar Antikrist4
    Antikrist4 17:15 22.april 2024.

    Zakaj pa sploh ta mala Jelinčićevka rabi štipendijo? Saj je ta star dovolj nakradel, pa naj jo financira!