Odgovor numerologinje – šifra: love

Foto: Žurnal24
Zanima me, ali bom srečna v zvezi, ki jo trenutno imam, in koliko je trdna?
Oglej si celoten članek

Kaj več o vašem odnosu z vašim dragim bi vam lahko povedala, če bi mi posredovali tudi njegove podatke – tudi v navodilih je izrecno napisano, da je za odgovor treba navesti tudi podatke osebe, o kateri vas nekaj zanima.

Vaše Število duše je 3, kar pomeni, da ko ste zaljubljeni, ste pravi sonček, ki sije naokoli – tudi kadar ste razočarani v ljubezni, vas to ne pobije dokončno in za dalj časa; predvsem pa vas ne zagreni. Letos ste pod vplivom števila 2, kar je idealno število za zveze in odnose z drugimi, saj okrepi vašo komunikacijo in izražanje sebe, smisel za sklepanje kompromisov in možnost prilagajanja tako vas kot drugih (pričakovanje, da drugi upoštevajo vaše potrebe).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.