Odgovor numerologinje – šifra: macamaca

Foto: Žurnal24
Kaj delam narobe, da sem večno v denarni stiski?
Oglej si celoten članek

V svojih osebnih številih imate kar dvakrat prisoten karmični dolg 13/4, ki simbolizira ravno omejitve na materialnem področju. Obenem imate enako prisotno število 8, ki ima izvrstno sposobnost privlačenja denarja.

Rekla bi, da so vam iz življenja poznani trenutki, v katerih ste se skoraj dotaknili večje količine denarja, a je ta ravno tedaj, ko naj bi bil vaš, spolzel med prsti. Ta karmični dolg vas uči ponižnosti, skromnosti, spoštovanja poštenega dela in ogibanja ubiranju bližnjic. Ko boste to ponotranjili, ko boste s hvaležnostjo sprejeli tako revščino kot omejitve (ker vas učijo spoštovanja dela), pa začnite spoštovati, ceniti tudi sami sebe in v srcu resnično začutite, da si zaslužite vse najboljše, kajti bojim se, da tega ne verjamete več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.