Odgovor numerologinje – šifra: sončnica

Foto: Žurnal24
Zanima me, kaj se bo z mano dogajalo v ljubezni? Bom končno imela srečo? Zanima pa me tudi, če bom odlična?
Oglej si celoten članek

Vaše Število duše je 1, kar pomeni, da ohranjate sami sebe, tudi kadar ste zaljubljeni - niste tip ženske, ki bi želel iz sebe naresti kopijo svojega dragega, zato, da bi mu lahko ugajali. Prav je, da imate svojo integriteto ter samozavest, ker ko sebe dojemate resno in s sabo ravnate spoštljivo, boste to znali tudi s svojim parnerjem. Ne boste se šlepali, da po domače povem.

Letos ste pod vplivom števila 3, kar pomeni, da vas spremlja sreča in veliko domiselnosti v vseh vaših projektih, zato dober uspeh nikakor ni nemogoč. Vaša starostna vibracija je letos 4, ki pa vas uči odgovornosti, pomena poštenega dela in truda - zato bi rekla takole, kar nekaj truda bo potrebnega, ampak na koncu vas čaka sreča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.