Odgovor numerologinje – šifra: ssss

Foto: Žurnal24
Kako mi kaže v ljubezni?
Oglej si celoten članek

Ste izjemno čustvena oseba, ki svojo ljubezen izkazuje prek izlivov pozornosti in jo na neki način meri tudi z žrtvovanjem za druge. Težko gledate vam drago osebo v stiski, saj vas to zelo prizadene. To je vpliv vašega Števila duše 6 in Števila življenjske poti 9.

Letos ste pod vplivom števila 3, kar pomeni, da se vam obeta razgibano leto, polno norčij in barvitosti. Dobre volje vam kljub nekaterim slabšim trenutkom ne bo hitro zmanjkalo. Pokažite sebe takšno, kot ste, in sprejmite drugo osebo takšno, kakršna se vam podari. Število 3 namreč poudarja ravno to – iskreno izražanje sebe. Ne bojte se, da bi vas nekdo zavrnil zaradi tega, kar ste, kajti čeprav se vam na začetku uspe pretvarjati, bi se v resnejši zvezi prej ali slej pri vas izrazilo tudi tisto, kar bi želeli zakriti. Starostna vibracija tega leta je 5, kar pomeni, da se boste znali predati uživanju in da vam kaka vroča avanturica ne uide.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.