Odgovor numerologinje - šifra: Zdenka

Foto: Žurnal24 numerologija03_1703
Ali bom dobila službo in kakšno? Kaj me še čaka v življenju?
Oglej si celoten članek

Vaše Število življenjske poti je 5, kar pomeni, da bi se izvrstno našli v poklicih/zaposlitvah, kjer je potrebna dinamičnost, fleksibilnost, mobilnost; dober smisel za komunikacijo in ljudi – področja marketinga, promocije, tudi turizma in potovanj; delo na terenu in podobno…

Letos ste pod vplivom števila 2, kar pomeni, da je razmeroma umirjeno leto, stvari se odvijajo počasneje, kot so se na primer lansko leto. V letu 2oo9 boste pod vplivom števila 3 – kar pomeni, da boste v privat življenju zacveteli in se pričeli izražati tudi navzven, iskali boste barvitost in izraznost življenja; sporščali se boste preko kreativnosti in nasmeha; predvsem pa je dobra novica, da je to leto najsrečnejše od vseh 9 različnih let v 9-letnem ciklu, zato se vam bo sreča nasmihala na vsakem koraku, skorajda… Obilo sreče vam želim pri iskanju nove službe in kasnejših poslovnih uspehov!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.