Magazin > Horoskop in Numerologija
5 ogledov

Odgovor numerologinje - šifra: Zdenka

numerologija03_1703 Žurnal24 main
Ali bom dobila službo in kakšno? Kaj me še čaka v življenju?

Vaše Število življenjske poti je 5, kar pomeni, da bi se izvrstno našli v poklicih/zaposlitvah, kjer je potrebna dinamičnost, fleksibilnost, mobilnost; dober smisel za komunikacijo in ljudi – področja marketinga, promocije, tudi turizma in potovanj; delo na terenu in podobno…

Letos ste pod vplivom števila 2, kar pomeni, da je razmeroma umirjeno leto, stvari se odvijajo počasneje, kot so se na primer lansko leto. V letu 2oo9 boste pod vplivom števila 3 – kar pomeni, da boste v privat življenju zacveteli in se pričeli izražati tudi navzven, iskali boste barvitost in izraznost življenja; sporščali se boste preko kreativnosti in nasmeha; predvsem pa je dobra novica, da je to leto najsrečnejše od vseh 9 različnih let v 9-letnem ciklu, zato se vam bo sreča nasmihala na vsakem koraku, skorajda… Obilo sreče vam želim pri iskanju nove službe in kasnejših poslovnih uspehov!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.