Odgovor - ŠIFRA: poroka

Foto: Žurnal24 (Foto: null)
V primeru, da se bom poročila, ali naj prevzamem priimek partnerja ali obdržim svojega in kakšna bo najina zveza?
Oglej si celoten članek

Vaš dekliški priimek vsebuje karmični dolg 13/4, ki vas na nek način sicer omejuje ter pred vas postavlja izzive, povezane s poštenim ter trdim delov. Partnerjev priimek pa je pod vplivom števila 9, ki je izjemno humanitarno število, ki želi pomagati vsemu svetu ter je nabito s čustvi.
 
Vi imate v svojih osebnih številih karmični dolg 14/5, katerega se s spremembo priimka ne izognete, pred vas pa postavlja preizkušnje odgovornosti ter tudi nezvestobe v ljubezni.  Za podrobnejšo razlago vseh sprememb, če prevzamete partnerjev priimek sva žal prostorsko omejeni, vsekakor pa vas bi bolj njegov priimek navdahnil z željo po toplem domeku in družinski harmoniji, nekoliko bi omilil vaš vpliv devetke, vsekakor pa dodal močno šestko, katera je nekoliko v nasprotju z vašimi dvemi enkami, ki sta usmerjeni v individualizem ter vas same, šestka pa ravno v dobro počutje drugih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.