Magazin > Horoskop in Numerologija
30 ogledov

Odgovor - ŠIFRA: poroka

(Foto: null) Žurnal24 main
V primeru, da se bom poročila, ali naj prevzamem priimek partnerja ali obdržim svojega in kakšna bo najina zveza?

Vaš dekliški priimek vsebuje karmični dolg 13/4, ki vas na nek način sicer omejuje ter pred vas postavlja izzive, povezane s poštenim ter trdim delov. Partnerjev priimek pa je pod vplivom števila 9, ki je izjemno humanitarno število, ki želi pomagati vsemu svetu ter je nabito s čustvi.
 
Vi imate v svojih osebnih številih karmični dolg 14/5, katerega se s spremembo priimka ne izognete, pred vas pa postavlja preizkušnje odgovornosti ter tudi nezvestobe v ljubezni.  Za podrobnejšo razlago vseh sprememb, če prevzamete partnerjev priimek sva žal prostorsko omejeni, vsekakor pa vas bi bolj njegov priimek navdahnil z željo po toplem domeku in družinski harmoniji, nekoliko bi omilil vaš vpliv devetke, vsekakor pa dodal močno šestko, katera je nekoliko v nasprotju z vašimi dvemi enkami, ki sta usmerjeni v individualizem ter vas same, šestka pa ravno v dobro počutje drugih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.