Odkrijte čarobnost irskega plesa

Foto: Arhiv organizatorja Magic of the Dance Foto: Arhiv organizatorja Magic of the Dance Foto: Arhiv organizatorja Magic of the Dance
Danes in jutri bodo ljubljanske Križanke ob 20. uri plesale s svetovnimi prvaki stepa, ki se bodo v sklopu svetovne turneje enega najbolj spektakularnih irskih plesnih šovov predstavili tudi pri nas.
Oglej si celoten članek

Magic of the Dance je fascinantna glasbeno-plesna predstava, ki irski plesni fenomen z novo koreografijo in eksplozivnimi posebnimi efekti popelje v nove višave. Ples v predstavi je tako mogočen, da boste obiskovalci lahko prvič doslej priča, kako plesalcu od silovitih udarcev plesni čevlji zagorijo kar na odru.

Predstava s plesno rutino, ki vzame sapo, in preciznostjo je čudovita ljubezenska zgodba, kjer se v rodni Irski dobro bojuje z zlim. Z inovativno koreografijo osemkratnega svetovnega prvaka Johna Careyja, pirotehniko in čarobno glasbo je Magic of the Dance razvil irski plesni žanr v popolno teatrsko izkušnjo za plesne navdušence.

V desetih letih svojega delovanja je Magic of the Dance gostoval po številnih evropskih prestolnicah, med drugim v Londonu, Dublinu in Parizu, čez lužo pa tudi v Riu de Janeiru in Torontu. Z več kot 2500 predstavami po svetu je enega najbolj spektakularnih irskih plesnih šovov videlo več kot tri milijone ljudi.

Za vstopnico boste odšteli od 39 do 49 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.