Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Odkrijte čarobnost irskega plesa

Magic of the Dance
1/3
Arhiv organizatorja
Danes in jutri bodo ljubljanske Križanke ob 20. uri plesale s svetovnimi prvaki stepa, ki se bodo v sklopu svetovne turneje enega najbolj spektakularnih irskih plesnih šovov predstavili tudi pri nas.

Magic of the Dance je fascinantna glasbeno-plesna predstava, ki irski plesni fenomen z novo koreografijo in eksplozivnimi posebnimi efekti popelje v nove višave. Ples v predstavi je tako mogočen, da boste obiskovalci lahko prvič doslej priča, kako plesalcu od silovitih udarcev plesni čevlji zagorijo kar na odru.

Predstava s plesno rutino, ki vzame sapo, in preciznostjo je čudovita ljubezenska zgodba, kjer se v rodni Irski dobro bojuje z zlim. Z inovativno koreografijo osemkratnega svetovnega prvaka Johna Careyja, pirotehniko in čarobno glasbo je Magic of the Dance razvil irski plesni žanr v popolno teatrsko izkušnjo za plesne navdušence.

V desetih letih svojega delovanja je Magic of the Dance gostoval po številnih evropskih prestolnicah, med drugim v Londonu, Dublinu in Parizu, čez lužo pa tudi v Riu de Janeiru in Torontu. Z več kot 2500 predstavami po svetu je enega najbolj spektakularnih irskih plesnih šovov videlo več kot tri milijone ljudi.

Za vstopnico boste odšteli od 39 do 49 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.