Odličen trik: Tako očistite sledi permanentnega markerja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vam je padla tema na oči, ker je nekdo pomazal tla, steno, pohištvo s permanentnim markerjem? Tako odstranite madeže.
Oglej si celoten članek

Če imate na oblačilih madež od permanentnega flomastra, na oblačilo najprej nanesite razkužilo za roke. Razkužilo vtrite s krpo, nato dajte sodo bikarbono in jo prelijte z limoninim sokom. Madež zdrgnite z zobno ščetko in sperite.

Madeže na keramičnih ploščicah odstranite tako, da nanesete zobno pasto, zdrgnite z zobno ščetko in obrišite s toaletnim papirjem. Če so madeži na leseni površini, na krpico nakapajte alkohol in podrsajte po madežu. Včasih žal tudi ta nasvet ne pomaga, a poskusiti ni greh. 

Čist dom Pet Youtuberjev, ki vas bodo navdušili za čiščenje

Če je nekdo "porisal" pult v kuhinji, na madež nanesite odstranjevalec laka za nohte in obrišite. 

Madeže markerja na preprogi odstranite tako, da na madež nanesite alkohol, ga dobro vtrite s krpo in popršite z lakom za lase.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.