Pod streho > Nepremičnine
5701 ogledov

Pet Youtuberjev, ki vas bodo navdušili za čiščenje

Nered Profimedia
Niste navdušeni nad čiščenjem? Verjemite, niste osamljeni ... Preverite zadnji video, Jessica gre v akcijo in v dveh dneh očisti svoj dom!

Čiščenje zahteva čas in trud in mnogi bomo s čiščenjem odlašali, dokler ne bomo nujno morali počistiti stanovanja. Najhuje pri vsem je, da mnogi tega truda sploh ne cenijo, predvsem v družinah z otroki pa bo zelo kmalu spet vse razmetano in umazano ...

Je pa čist in udoben dom zelo pomemben za dobro počutje, tudi za duševni mir. Ko je doma razmetano in umazano, začne stres v nas naraščati, obenem pa nam nered in umazanija kvarita razpoloženje in vsakdan. Skratka, če si ne morete privoščiti čistilnega servisa, morate vstati in očistiti svoj dom.

 

Na srečo je na YouTubu kar nekaj vplivnežev, ki vas bodo znali motivirati, nekaj jih najdete na spodnjem seznamu ... 

Meg je mlada YouTuberka z dvema otrokoma in možem. Dela od doma, njen kanal se ukvarja z mnogimi stvarmi, vključno s čiščenjem in organizacijo. En pogled na njen dom vas bo prepričal, da boste želeli vstati in nekaj pospraviti. Ima nekaj odličnih videoposnetkov, ki vas bodo spravili v pogon. 



Jen je nekoliko starejša od Meg, njeni otroci so v poznih najstniških letih. Redno snema videoposnetke o kuhanju, lepoti in prevozu, pogosto posname tudi videe čiščenja. Ima veliko odličnih nasvetov za čiščenje doma. 



Kimmy je mama, je zelo povezljiva in ima odličen smisel za humor. Njeni otroci so različno stari in so pogosto v njenih videih skupaj z možem. Posname veliko motivacijskih videoposnetkov o čiščenju, ko pospravlja, si nadene predpasnik. 



Kathryn je namenjena čistemu in organiziranemu življenju z omejenim proračunom. Ima čudovitega sina. Čeprav boste na njenem kanalu našli veliko videoposnetkov o organizaciji in dekoraciji, ima na svojem kanalu tudi veliko odličnih nasvetov za čiščenje doma. Če želite očistiti svoj dom, ne da bi porabili veliko denarja, je njen kanal pravi za vas!

supermarket trgovina Žurnalova primerjava Slovenija Spet smo skočili čez meje, neverjetne razlike v cenah pijače Vlaga na oknu Pod streho Genialen poceni trik za odpravo vlage na oknih

Če potrebujete energijo za čiščenje, je Jessica prava za vas, z njo boste res vzljubili čiščenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.