Odpeljana na urgenco: Naša resničnostna zvezdnica komaj lovila sapo

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Česa takega še ni doživela.
Oglej si celoten članek

Natašo Masten, ki smo jo spoznali v resničnostnem šovu Ljubezen po domače, kjer se je v peti sezoni borila za srce Mitja Rusa, v šesti pa za srce Jureta Strune, je prejšni teden doletela tako huda dihalna stiska, da je morala obiskati urgenco. "Nekaj smo snemali in že zjutraj sem se zelo slabo počutila, nato pa sem sredi dneva skoraj ostala brez sape, lovila sem zrak, doletela me je huda dihalna stiska. To se mi je zgodilo prvič. Na urgenci so me takoj testirali in test na covid je bil pozitiven, " je za zurnal24.si razkrila Nataša.

Koronavirus sedaj preboleva doma, dihalne stiske se na srečo niso ponovile, je pa še vedno pozitivna, kot je razkrila ta teden.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:14 14. Oktober 2022.

    2x na tv pa je že kvazi zvezdnica...

  • 13:31 14. Oktober 2022.

    Zvezdnica za to, da se o njej lahko piše. Žurnalizem se dotika dna...

  • 07:22 14. Oktober 2022.

    Ja, ja korona. Če naši podkupljeni dohtarji to rečejo je sigurno. Pa tako nevarna, zdravit jo pa ne znajo. Bleferji …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.