Odplešite svoje sanje

Foto: Kolosej Odpleši svoje sanje 4 Foto: Kolosej Odpleši svoje sanje 4 Foto: Kolosej Odpleši svoje sanje 4 Foto: Kolosej Odpleši svoje sanje 4 Foto: Kolosej Odpleši svoje sanje 4 Foto: Kolosej Odpleši svoje sanje 4 Foto: Kolosej Odpleši svoje sanje 4 Foto: Kolosej Odpleši svoje sanje 4 Foto: Kolosej Odpleši svoje sanje 4
Ob 19. uri bo premierno predvajanje v Planetih Tuš doživela plesna romanca Odpleši svoje sanje 4 (Step Up Revolution)
Oglej si celoten članek

Prijatelja iz otroštva Sean (Ryan Guzman) in Eddy (Misha Gabriel) na Miami Beachu delata kot natakarja v elegantnem hotelu Dimont, ki ga ima v lasti neizprosni nepremičninski posrednik Bill Anderson (Peter Gallagher). V prostem času vodita ekipo izvrstnih plesalcev, glasbenikov in umetnikov, znanih pod skromnim imenom Tolpa, ki domišljijo meščanov podžiga z osupljivimi, vrhunskimi in zdaj-jih-vidiš-zdaj-ne-več nepričakovanimi plesnimi točkami, imenovanimi flash mobs.

Nezakonite točke Tolpe pritegnejo pozornost Andersonove hčere Emily (Kathryn McCormick), ki je tudi sama nadarjena plesalka. Pod očetovim pritiskom, naj neha sanjariti o plesni karieri in si najde "pravo" službo, je dekle pristalo, da dela v njegovem podjetju – pred to usodo jo lahko reši le sprejem v prestižno plesno skupino Wynwood Dance Company. A ko je priča eni od nepričakovanih plesnih točk Tolpe, se odloči, da se jim pridruži.

Sean jo – potem ko se spoznata v plesnem klubu – predstavi skupini, zamolči pa dejstvo, da je šefova hči. Njene občudovanja vredne plesne sposobnosti ji priskrbijo mesto v Tolpi, vendar pa njuna prisotnost začne najedati odnos med Seanom in Eddyjem. Ko Anderson in njegov mladi varovanec Tripp (Tommy Dewey) naznanita, da nameravata sosesko zravnati s tlemi in tam zgraditi trgovsko središče, skupina organizira doslej največjo flash mob točko doslej. Pri tem se morata Sean in Emily odločiti med privrženostjo družini in predanostjo njuni ljubezni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.