Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Odplešite svoje sanje

Odpleši svoje sanje 4
1/9
Kolosej
Ob 19. uri bo premierno predvajanje v Planetih Tuš doživela plesna romanca Odpleši svoje sanje 4 (Step Up Revolution)

Prijatelja iz otroštva Sean (Ryan Guzman) in Eddy (Misha Gabriel) na Miami Beachu delata kot natakarja v elegantnem hotelu Dimont, ki ga ima v lasti neizprosni nepremičninski posrednik Bill Anderson (Peter Gallagher). V prostem času vodita ekipo izvrstnih plesalcev, glasbenikov in umetnikov, znanih pod skromnim imenom Tolpa, ki domišljijo meščanov podžiga z osupljivimi, vrhunskimi in zdaj-jih-vidiš-zdaj-ne-več nepričakovanimi plesnimi točkami, imenovanimi flash mobs.

Nezakonite točke Tolpe pritegnejo pozornost Andersonove hčere Emily (Kathryn McCormick), ki je tudi sama nadarjena plesalka. Pod očetovim pritiskom, naj neha sanjariti o plesni karieri in si najde "pravo" službo, je dekle pristalo, da dela v njegovem podjetju – pred to usodo jo lahko reši le sprejem v prestižno plesno skupino Wynwood Dance Company. A ko je priča eni od nepričakovanih plesnih točk Tolpe, se odloči, da se jim pridruži.

Sean jo – potem ko se spoznata v plesnem klubu – predstavi skupini, zamolči pa dejstvo, da je šefova hči. Njene občudovanja vredne plesne sposobnosti ji priskrbijo mesto v Tolpi, vendar pa njuna prisotnost začne najedati odnos med Seanom in Eddyjem. Ko Anderson in njegov mladi varovanec Tripp (Tommy Dewey) naznanita, da nameravata sosesko zravnati s tlemi in tam zgraditi trgovsko središče, skupina organizira doslej največjo flash mob točko doslej. Pri tem se morata Sean in Emily odločiti med privrženostjo družini in predanostjo njuni ljubezni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.