Odziv na nov Pahorjev zapis: Zakaj sem jaz zate volila, mona ...

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Predsednik Borut Pahor spet zabava svoje sledilce na Instagramu.
Oglej si celoten članek

Naš predsednik je velik ljubitelj družbenih omrežij, na katerih se rad kdaj pa kdaj tudi pošali. Mnogim se zdijo njegove objave duhovite in posrečene, nekateri pa nanje gledajo bolj kritično, saj menijo, da marsikaj, kar se znajde na Pahorjevem profilu, ni primerno za predsednika.

Tudi njegova zadnja objava je dvignila veliko prahu. "Špela me je fotkala, kako nekaj radovedno gledam iz hotelske sobe v Bernu, kjer je bil na voljo tudi daljnogled. Sprva sem sicer res občudoval Eiger, 3970 m, potem pa me je prevzela privlačna atletinja, ki se je ogrevala na bližnjem stadionu,“ je zapisal ob fotografiji, na kateri z daljnogledom zre skozi okno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 14:59 20. September 2019.

    Z vsakim zapisom Pahor potrjuje moje osebno mnenje, da smo z njegovo izvolitvijo izjemno usekali mimo! Že kot predsednik vlade …

  • 14:42 20. September 2019.

    ... saraliscious92 pa se je vprašala: "Zakaj sem jaz zate volila, mona... - Nisi ti, on pa je....

  • 14:28 20. September 2019.

    Poletne počitnice so pri kraju in lahko se pričnejo že znane burke....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.