Magazin > Bizarno
5974 ogledov

Odziv na nov Pahorjev zapis: Zakaj sem jaz zate volila, mona ...

junak slovenije podelitev pahor borut Žurnal24 main
Predsednik Borut Pahor spet zabava svoje sledilce na Instagramu.

Naš predsednik je velik ljubitelj družbenih omrežij, na katerih se rad kdaj pa kdaj tudi pošali. Mnogim se zdijo njegove objave duhovite in posrečene, nekateri pa nanje gledajo bolj kritično, saj menijo, da marsikaj, kar se znajde na Pahorjevem profilu, ni primerno za predsednika.

Tudi njegova zadnja objava je dvignila veliko prahu. "Špela me je fotkala, kako nekaj radovedno gledam iz hotelske sobe v Bernu, kjer je bil na voljo tudi daljnogled. Sprva sem sicer res občudoval Eiger, 3970 m, potem pa me je prevzela privlačna atletinja, ki se je ogrevala na bližnjem stadionu,“ je zapisal ob fotografiji, na kateri z daljnogledom zre skozi okno.


"Skrajno infantilno za nekoga, ki naj bi bil predsednik države in vrhovni poveljnik oboroženih sil. Službe tujih držav vse te objave spremljajo in kako naj nas potem kdo jemlje resno!“ je bil kritičen njegov sledilec, nekdo drug pa je zapisal: "Vi ste nas predsednik, halo. V kaj drugega bi se bilo potrebno zazreti.“ Uporabnica saraliscious92 pa se je vprašala: "Zakaj sem jaz zate volila, mona ...“

Komentarjev 11
  • Janez_53 14:59 20.september 2019.

    Z vsakim zapisom Pahor potrjuje moje osebno mnenje, da smo z njegovo izvolitvijo izjemno usekali mimo! Že kot predsednik vlade nam je pokazal, da ni dorasel funkciji, pa smo ga butlji nagradili z mestom predsednika države! Očitno drži pregovor:"Ljdstvo ima ...prikaži več takšno vodstvo, kot si ga zasluži".

  • kapibara 14:42 20.september 2019.

    ... saraliscious92 pa se je vprašala: "Zakaj sem jaz zate volila, mona... - Nisi ti, on pa je....

  • sam50 14:28 20.september 2019.

    Poletne počitnice so pri kraju in lahko se pričnejo že znane burke....