Ogorčenje zaradi obleke, to pravi Darja Gajšek

Foto: RTVS
Foto: RTVS
Med gledanjem Zimskega pozdrava je bilo marsikomu vroče.
Oglej si celoten članek

Zadnja oddaja Zimskega pozdrava je dvignila veliko prahu, a ne zaradi glasbenih točk, ki so razveseljevali gledalce. Simpatična voditeljica RTVS in pevka Darja Gajšek je namreč nosila obleko, ki je razkrivala njen dekolte. Nekaterim gledalcem RTVS se je zdela kreacija preveč drzna.

Na voditeljičinem profilu na Instagramu so ji to tudi povedali ...

"Neokusen izbor", "Tole je bilo totalno neokusno za tak tip oddaje na nacionalki! Razočarali ste me" in "Čudovita voditeljica, se strinjam, ampak RTVS ni rang Pink tv, kjer se tekmuje, kdo bo več pokazal. Skratka, ogabno za tip oddaje", se je glasilo nekaj komentarjev ogorčenih gledalcev.

Nekateri pa so stopili na Darjino stran in so izbor obleke pohvalili. "Oprostite, če vas takšna obleka moti na takšni čudoviti voditeljici, potem pojdite raje v samostan gledat nune. One niso tako oblečene."

Darja nam je sicer v telefonskem pogovoru na hitro pojasnila, da "ni stilstka, ampak scenaristka oddaje" in da obleke ni sama izbrala, ampak ji jo je stilistka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 16:54 18. Marec 2022.

    Začne se z neumestnim zgražanjem zaradi dekolteja , konča se pa z muslimansko burko. Kar se mene tiče je ona …

  • 19:29 4. Marec 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 16:16 4. Marec 2022.

    Nova očala mogoče?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.