Magazin > VIP
74024 ogledov

Ogorčenje zaradi obleke, to pravi Darja Gajšek

darja gajšek RTVS
Med gledanjem Zimskega pozdrava je bilo marsikomu vroče.

Zadnja oddaja Zimskega pozdrava je dvignila veliko prahu, a ne zaradi glasbenih točk, ki so razveseljevali gledalce. Simpatična voditeljica RTVS in pevka Darja Gajšek je namreč nosila obleko, ki je razkrivala njen dekolte. Nekaterim gledalcem RTVS se je zdela kreacija preveč drzna.

Na voditeljičinem profilu na Instagramu so ji to tudi povedali ...

"Neokusen izbor", "Tole je bilo totalno neokusno za tak tip oddaje na nacionalki! Razočarali ste me" in "Čudovita voditeljica, se strinjam, ampak RTVS ni rang Pink tv, kjer se tekmuje, kdo bo več pokazal. Skratka, ogabno za tip oddaje", se je glasilo nekaj komentarjev ogorčenih gledalcev.

Nekateri pa so stopili na Darjino stran in so izbor obleke pohvalili. "Oprostite, če vas takšna obleka moti na takšni čudoviti voditeljici, potem pojdite raje v samostan gledat nune. One niso tako oblečene."

Darja nam je sicer v telefonskem pogovoru na hitro pojasnila, da "ni stilstka, ampak scenaristka oddaje" in da obleke ni sama izbrala, ampak ji jo je stilistka. 

Komentarjev 15
  • Avatar mahatma2
    mahatma2 16:54 18.marec 2022.

    Začne se z neumestnim zgražanjem zaradi dekolteja , konča se pa z muslimansko burko. Kar se mene tiče je ona lepa ženska in kot taka je njen dekolte za okras ne pa za zgražanje. priznam pa da teh oddaj , ...prikaži več, ki poveličujejo govejo muziko ne gledam , čeprav spoštujem Avsenike , Alpski kvartet in še koga , ter z veseljem poslušam pesmi kot Avsenikove Murke in Slovenija , pa še veliko jih je. Je jih pa tudi veliko , ki so samo kopije teh in v tej oddaji jih na žalost , kar veliko slišimo. In to je to

  • Avatar Finnalena
    Finnalena 19:29 04.marec 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • onxxx 16:16 04.marec 2022.

    Nova očala mogoče?