OI 2016: Ryan Lochte ušel brazilski policiji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Policija se je pojavila v olimpijski vasi, da bi plavalcema Ryanu Lochteju in Jimmyju Feigenu odvzela potni list.
Oglej si celoten članek

Policija bi ju namreč rada še enkrat zaslišala o domnevnem napadu, ki naj bi se zgodil v nedeljo. Pojavili so se namreč dvomi v njuno zgodbo. Lochte in še trije plavalci pravijo, da so jih oboroženi neznanci, ki so se izdajali za policiste, oropali, ko so se z zabave vračali v olimpijsko vas. Atleti so bili menda ob denar in drage predmete. 

Posnetek varnostne kamere pa razkriva, da so se plavalci, ko so se vrnili v olimpijsko vas, prešerno smejali. Rentgenski posnetki naprave, čez katero morajo vsi športniki, če želijo v vas, pa so pokazali, da so imeli pri sebi predmete, ki naj bi jim jih nepridipravi ukradli.  Atleti policiji prav tako niso podali dokazov, ki bi podprli njihove besede.

Plavalce so sedaj obtožili laganja, Lochteja in Feigena pa bodo zaradi napačnega pričanja vzeli pod drobnogled. Če bi dokazali, da sta res lagala, bi lahko za tri leta pristala v zaporu.

Lochte se je sicer še pravi čas vrnil domov, kje se nahaja Feigen, pa ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.