Magazin > VIP
5 ogledov

OI 2016: Ryan Lochte ušel brazilski policiji

ameriški plavalci Profimedias
Policija se je pojavila v olimpijski vasi, da bi plavalcema Ryanu Lochteju in Jimmyju Feigenu odvzela potni list.

Policija bi ju namreč rada še enkrat zaslišala o domnevnem napadu, ki naj bi se zgodil v nedeljo. Pojavili so se namreč dvomi v njuno zgodbo. Lochte in še trije plavalci pravijo, da so jih oboroženi neznanci, ki so se izdajali za policiste, oropali, ko so se z zabave vračali v olimpijsko vas. Atleti so bili menda ob denar in drage predmete. 

Posnetek varnostne kamere pa razkriva, da so se plavalci, ko so se vrnili v olimpijsko vas, prešerno smejali. Rentgenski posnetki naprave, čez katero morajo vsi športniki, če želijo v vas, pa so pokazali, da so imeli pri sebi predmete, ki naj bi jim jih nepridipravi ukradli.  Atleti policiji prav tako niso podali dokazov, ki bi podprli njihove besede.

Plavalce so sedaj obtožili laganja, Lochteja in Feigena pa bodo zaradi napačnega pričanja vzeli pod drobnogled. Če bi dokazali, da sta res lagala, bi lahko za tri leta pristala v zaporu.

Lochte se je sicer še pravi čas vrnil domov, kje se nahaja Feigen, pa ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.