Ojoj: Katie Price se je pokazala brez keramičnih zobnih lusk

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pokazala svoj pravi nasmeh.
Oglej si celoten članek

Na britanski starleti Katie Price marsikaj ni naravno – tudi njeni zobje ne. Kot piše Vip.de, se Katie še vedno mudi v Turčiji, kjer si je pred nekaj dnevi v zabaviščnem parku zlomila obe nogi. Kaj se je zgodilo, lahko preberete TUKAJ.

42-letnica je sicer napovedala, da bo dopust skrajšala, ker potrebuje operacijo, a to lahko očitno počaka. Bolj pomembni so trenutno njeni zobje. V Turčiji ji bodo namreč stare zobne luske zamenjali z novimi. Kakšen je njen nasmeh brez teh lusk, je pokazala na svojem YouTube kanalu.

Foto: Youtube katie price

Lepotica je bila sicer v zadnjem času pod ogromnim stresom. Preden je odpotovala na dopust, je moral njen 18-letni sin Harvey v bolnišnico – drugič v enem mesecu. Kazalo je, da je najstnika, ko so ga prvič prepeljali v bolnišnico, zadela srčna kap, a so zdravniki Katie potolažili, da ni bilo tako hudo in da gre za vnetje. Kakšne težave je imel pozneje, ni znano, se pa Harvey že počuti bolje.



 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.