Okrasite zapestja

Foto: Topshop Topshop, 33 EUR Foto: Pull & Bear Pull & Bear, 12,99 EUR Foto: Mango Mango, 19,99 EUR Foto: H&M H&M, 9,95 EUR Foto: Guess Guess, 225 EUR
Zapestnice naj bodo velike, pisane, opazne in nikoli same.
Oglej si celoten članek

Kratki rokavi in gole roke v topli polovici leta kar kličejo po tem, da jih okrasite. Balenciaga, Yves Saint Laurent, Fendi, Balmain in še marsikateri oblikovalec je v svoji kolekciji za letošnjo pomlad in poletje izpostavil prav zapestnice. Te so vedno opazne in oblačila nadgradijo, včasih celo zasenčijo.

Izbiro sloga zapestnice lahko brez slabe vesti prilagodite svojemu slogu oblačenja, saj so modne prav vse. Pomembno je le, da so opazne; tankim in nežnim se raje izogibajte. Posezite po lesenih v afriškem slogu, igrivih zapestnicah, narejenih iz pisanih perlic, ali resnejših aristokratskih okrasih, ki dajejo videz, da so narejeni iz zlata in dragih kamnov. Kombinirajte sloge in kopičite zapestnice tja do komolca, če vam srce poželi.

Seveda pa po čudovite zapestnice ni treba k velikim blagovnim znamkam; na srečo jih najdete tudi v trgovinah dosegljivega cenovnega razreda. Za vas smo pokukali na modne brvi in med najzanimivejšimi zapestnicami poiskali njihove dostopnejše različice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.