Magazin > Lepota & telo
23 ogledov

Okrasite zapestja

Pull & Bear, 12,99 EUR
1/5
Pull & Bear
Zapestnice naj bodo velike, pisane, opazne in nikoli same.

Kratki rokavi in gole roke v topli polovici leta kar kličejo po tem, da jih okrasite. Balenciaga, Yves Saint Laurent, Fendi, Balmain in še marsikateri oblikovalec je v svoji kolekciji za letošnjo pomlad in poletje izpostavil prav zapestnice. Te so vedno opazne in oblačila nadgradijo, včasih celo zasenčijo.

Izbiro sloga zapestnice lahko brez slabe vesti prilagodite svojemu slogu oblačenja, saj so modne prav vse. Pomembno je le, da so opazne; tankim in nežnim se raje izogibajte. Posezite po lesenih v afriškem slogu, igrivih zapestnicah, narejenih iz pisanih perlic, ali resnejših aristokratskih okrasih, ki dajejo videz, da so narejeni iz zlata in dragih kamnov. Kombinirajte sloge in kopičite zapestnice tja do komolca, če vam srce poželi.

Seveda pa po čudovite zapestnice ni treba k velikim blagovnim znamkam; na srečo jih najdete tudi v trgovinah dosegljivega cenovnega razreda. Za vas smo pokukali na modne brvi in med najzanimivejšimi zapestnicami poiskali njihove dostopnejše različice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.