Olga morala zapustiti šov Gostilna išče šefa

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Gostilna išče šefa. Nihče od tekmovalcev si ne želi delati z Olgo …
Oglej si celoten članek

Tekmovalce šova so v soboto obvestili, da morajo zamenjati vajenke, kar so sprejeli z mešanimi občutki, tudi zato, ker je v šovu, čeprav je Mido zapustil Gostilno, ostala Špela. Katero dekle mora domov, je tako ostalo v rokah tekmovalcev.

Končno odločitev pa je sprejel Mišo, ki je dolgo okleval med Sabino in Olgo. Na koncu se je odločil za Sabino, ki je pretekli teden pomagala Tomašu.

Ambiciozna Olga je bila nad odločitvijo zelo razočarana. "Vesela sem, da sem bila z vami. Robi, s tabo bi bila do konca. Veliko si mi pokazal. Vsi ste super. Zmagal bo najboljši. Na koncu boste videli, da je to igra, tekma, in na koncu bo vsak pokazal drugačen obraz. Na koncu bo drugače, kot je sedaj. Vsak od vas bo na tem neprijetnem položaju, na katerem sem sedaj jaz. Zelo sem razočarana, ker sem mislila, da sem  se v kuhinji dovolj potrudila, da bi bila lahko izbrana. Ne vem, kakšne kriterije ste imeli. Če vas je karkoli zmotilo, moja šminka, moje karkoli, je to pač vaša stvar, jaz sem takšna, kot sem.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.