Magazin > Film & Glasba & TV
57 ogledov

Olga morala zapustiti šov Gostilna išče šefa

olga, sabina voyo.si
Gostilna išče šefa. Nihče od tekmovalcev si ne želi delati z Olgo …

Tekmovalce šova so v soboto obvestili, da morajo zamenjati vajenke, kar so sprejeli z mešanimi občutki, tudi zato, ker je v šovu, čeprav je Mido zapustil Gostilno, ostala Špela. Katero dekle mora domov, je tako ostalo v rokah tekmovalcev.

Končno odločitev pa je sprejel Mišo, ki je dolgo okleval med Sabino in Olgo. Na koncu se je odločil za Sabino, ki je pretekli teden pomagala Tomašu.

Ambiciozna Olga je bila nad odločitvijo zelo razočarana. "Vesela sem, da sem bila z vami. Robi, s tabo bi bila do konca. Veliko si mi pokazal. Vsi ste super. Zmagal bo najboljši. Na koncu boste videli, da je to igra, tekma, in na koncu bo vsak pokazal drugačen obraz. Na koncu bo drugače, kot je sedaj. Vsak od vas bo na tem neprijetnem položaju, na katerem sem sedaj jaz. Zelo sem razočarana, ker sem mislila, da sem  se v kuhinji dovolj potrudila, da bi bila lahko izbrana. Ne vem, kakšne kriterije ste imeli. Če vas je karkoli zmotilo, moja šminka, moje karkoli, je to pač vaša stvar, jaz sem takšna, kot sem.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.