Oliver Dragojević: Ste videli, kaj si je privoščil duhovnik?

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Duhovnik se je malo spozabil …
Oglej si celoten članek

V sredo so na Korčuli pokopali pevca Oliverja Dragojevića. Na pokopališču svetega Roka se je trla velika množica ljudi, med njimi je bilo tudi nekaj znanih obrazov. Ko so iz mrliške vežice pripeljali krsto z njegovimi posmrtnimi ostanki, je pesem najprej zapela klapa, ki je krsto pričakala tudi v torek ob prihodu katamarana iz Splita. Nato je Stjepan Hauser iz dua 2Cellos na violončelo zaigral Oliverjevo pesem "Moj Galebe".

znak? Oliver Dragojević: Poglejte, kaj je med slovesom od pevca ujela kamera

Ko so Dragojevićevo krsto spuščali v grob, so njegovi oboževalci prižgali bakle. Četudi ganjeni nad odzivom javnosti, je Oliverjeva družina tisti dan preživljala najtežje trenutke v svojem življenju. To pa je očitno za trenutek pozabil eden od duhovnikov, ki je bil na pogrebu. Kot piše 24 sata, se je moški zrinil v prve vrste in "namesto, da bi se dostojanstveno poslovil od Oliverja in morda zmolil kakšno molitev“ iz žepa potegnil mobilni telefon ter začel snemati pogreb (Duhovnika z mobilnikom lahko vidite na zgornji fotografiji na desni strani.). "Za spomin je posnel nekaj fotografij krste, a drugi so posneli njega,“ še piše omenjeni medij.

Neprimerno?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • vec
    12:50 5. Avgust 2018.

    sam res, prevo dončič dva meseca konstantno vsak dan pet tem, potem drugouvrščeni Vatreni cel mesec, o PRVAKIH Francozih morbit …

  • 22:19 3. Avgust 2018.

    Ko šmirgla še Dragota Oliverjevića???

  • 14:47 3. Avgust 2018.

    Google Posli ..... Želite, da bi z denarjem doma opravljali osnovno delo z računalnikom ali prenosnikom za 2 do 3 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.