Magazin > VIP
75648 ogledov

Oliver Dragojević: Ste videli, kaj si je privoščil duhovnik?

oliver dragojević Sanjin Strukic/PIXSELL
Duhovnik se je malo spozabil …

V sredo so na Korčuli pokopali pevca Oliverja Dragojevića. Na pokopališču svetega Roka se je trla velika množica ljudi, med njimi je bilo tudi nekaj znanih obrazov. Ko so iz mrliške vežice pripeljali krsto z njegovimi posmrtnimi ostanki, je pesem najprej zapela klapa, ki je krsto pričakala tudi v torek ob prihodu katamarana iz Splita. Nato je Stjepan Hauser iz dua 2Cellos na violončelo zaigral Oliverjevo pesem "Moj Galebe".

Oliver Dragojević zapeljal Kongo znak? Magazin Oliver Dragojević: Poglejte, kaj je med slovesom od pevca ujela kamera

Ko so Dragojevićevo krsto spuščali v grob, so njegovi oboževalci prižgali bakle. Četudi ganjeni nad odzivom javnosti, je Oliverjeva družina tisti dan preživljala najtežje trenutke v svojem življenju. To pa je očitno za trenutek pozabil eden od duhovnikov, ki je bil na pogrebu. Kot piše 24 sata, se je moški zrinil v prve vrste in "namesto, da bi se dostojanstveno poslovil od Oliverja in morda zmolil kakšno molitev“ iz žepa potegnil mobilni telefon ter začel snemati pogreb (Duhovnika z mobilnikom lahko vidite na zgornji fotografiji na desni strani.). "Za spomin je posnel nekaj fotografij krste, a drugi so posneli njega,“ še piše omenjeni medij.

Neprimerno?

Komentarjev 10
  • Avatar vec
    vec 12:50 05.avgust 2018.

    sam res, prevo dončič dva meseca konstantno vsak dan pet tem, potem drugouvrščeni Vatreni cel mesec, o PRVAKIH Francozih morbit kak članek dva na brzaka, zdej pa bo vsak dan pet tem o Dragojeviču, tudi meni je bil top pevec ...prikaži več in je škoda da je umrl, ampak dejte pustit da malo narod zadiha, svojci verjetno ne berejo tega portala, ampak če bi ga bi verjetno sami zahteval da nehate vsaj do obletnice.

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 22:19 03.avgust 2018.

    Ko šmirgla še Dragota Oliverjevića???

  • Matilda_Gowing 14:47 03.avgust 2018.

    Google Posli ..... Želite, da bi z denarjem doma opravljali osnovno delo z računalnikom ali prenosnikom za 2 do 3 ure na dan, plačali 200 € do 300 € na uro in prejeli plačo na teden ter izbralii svoje delovni ...prikaži več čas ... ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com